Leerlingen BS Overhoven organiseren sponsorloop

14 december 2018
Gezonde kinderen rennen voor zieke kinderen!
Leerlingen van BS Overhoven hebben het initiatief genomen om een sponsorloop te organiseren. Het bedrag dat hiermee is opgehaald, schenken ze aan Kika. Op vrijdag 14 december is de cheque overhandigd aan een vrijwilliger van Kika.

De sponsorloop is bedacht door twee leerlingen van groep 8, Saida en Godswill: "Wij hebben een sponsorloop georganiseerd voor Kika. Dit hebben we gedaan als project voor de Pittige Plus.
We hebben de sponsorloop gecombineerd met de Smart & Fit week van Ecsplore. We hebben de ouders een brief gestuurd met de vraag of ze ons wilden sponsoren en natuurlijk ook aanmoedigen.

Als sponsoring hebben we een vrijwillige bijdrage gevraagd (bijvoorbeeld €0,20 of € 0,50 per rondje). De meeste kinderen renden wel 6 tot 11 rondjes. Ook hadden we nog een koekjeskraam erbij gezet waar we gezonde koekjes voor het goede doel verkochten.

Die dag hebben we met z'n allen een mooi bedrag voor KiKa bij elkaar gerend!! De opbrengst is €1000!! Op vrijdag 14 december mogen wij de symbolische cheque overhandigen van het bedrag dat we tot nu toe hebben opgehaald aan een vrijwilliger van KiKa die naar onze school komt.
Wij zijn supertrots op de renners en op onszelf! Iedereen heel hartelijk bedankt!"Terug
Print