Bijzondere eerste schooldagen

23 augustus 2018
Het schooljaar 2018 / 2019 is gestart. Kindante wenst alle kinderen, ouders en leerkrachten een mooi en goed schooljaar! Op alle scholen is de eerste schooldag uiteraard op een speciale manier geopend. Maar voor een enkele school was het een éxtra bijzondere dag...
Voor OBS De Sjtadssjool in Sittard bijvoorbeeld. De school bestaat komend schooljaar 200 jaar! En dat werd op de eerste schooldag dan ook gevierd. Alle kinderen kwamen feestelijk gekleed naar school en werden toegesproken door de directeur Jolanda Kleijn, de voorzitter van het College van Bestuur van Kindante, Peter Lemmens en door Sjaar Cox, de burgemeester van Sittard-Geleen. Een aantal leerlingen had een jubileumlied ingezongen en traden op en het jubileumlogo werd onthuld. Het hele jaar staat in teken van dit jubileum en er worden diverse activiteiten georganiseerd rondom het 200-jarig bestaan.


Ook voor BS In 't park in Susteren was het een bijzondere eerste schooldag. Het nieuwe logo werd namelijk onthuld. Burgemeester Jos Hessels was speciaal voor deze gelegenheid naar de school gekomen. Samen met de leerlingen van de school knipte hij het lint door waarmee het nieuwe schooljaar en het nieuwe logo officieel werden geopend.

Terug
Print