Verleg je grenzen met je iPad

Beste,

we nodigen leerkrachten en ICT-ers uit, om kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen op speciale
(Gynzy) iPad middagen. De trainingen maken onderdeel uit van Apple Professional Learning en worden gegeven door Ko Smidt, een Apple Professional Learning Specialist in dienst van Xando. 

Het absolute maximale deelnemersaantal is 20 personen, daarom graag maximaal een (1)  deelnemer per school. Als we de vraag niet aankunnen, organiseren we z.s.m. eenzelfde inhoudelijke bijeenkomst !

Optie 1: 21 november: VOLGEBOEKT
Je basisvaardigheden op de iPad ontwikkel je in deze training aan de hand van opdrachten. Via verschillende opdrachten, individueel en samen, ontdek je creatieve mogelijkheden van de iPad.
Je krijgt concrete voorbeelden aangereikt die je makkelijk kunt vertalen naar je eigen onderwijspraktijk.

Optie 2: 28 november:
Deze training gaat over het beheer van iPads op school (Zuludesk) en het gebruik van de app Klaslokaal in de klas. Hoe importeer je gebruikers? Hoe koop je een app en stuur je deze naar de gewenste iPads? Hoe kan ik zien wat kinderen doen op de iPad? Hoe breng ik de juiste focus op het leren met de iPad aan? Een training voornamelijk bedoeld voor de wat technischer aangelegde personen.

Optie 3: 12 december: VOLGEBOEKT
Deze training staat bol van onderzoekend en ontdekkend leren. Welke werkvormen en apps kun je daarbij gebruiken? De iPad leent zich uitstekend voor het stimuleren van creativiteit, zet aan tot experimenteren en het documenteren van onderzoek. 
* Verplichte velden
Terug
Print